Workshop fotografie met natuurlijk licht

workshop fotografie met natuurlijk licht door Willie Kers Photography

 

Als voormalig lerares is lesgeven een passie van mij! Dit, in combinatie met fotografie, maakt mijn passie nog groter! Eigenlijk vind ik dat iedereen zou moeten fotograferen om een waardevolle herinnering voor later achter te laten. Je gaat op een heel andere manier onze wondere wereld bekijken. Ineens zie je de kleine, kostbare details waar je normaal aan voorbij gaat. De kostbare details van ons mooie leven! Het geeft mij ontzettend veel plezier om anderen fotografie tips te geven. Je te helpen in je zoektocht en ontwikkeling van je eigen fotografiestijl. Ik hoop ook jou te mogen begeleiden in je fotografische reis door middel van mijn workshop fotografie met natuurlijk licht, online individuele mentorsessies of door de fotografie opleiding!

Je weet welk beeld je wilt vastleggen, alleen lukt het je niet omdat het je ontbreekt aan kennis, techniek en inzicht? Dat is precies waar ik je graag bij help! Je inspireren om het beste uit je te halen. Workshops waarin je precies leert wat jij wilt en nodig hebt om als fotograaf en mens achter de camera, verder te groeien. Zowel de online mentorsessies als de workshop fotografie met natuurlijk licht zijn voor zowel hobby- als professionele fotografen.

Ben je een fotograaf die creatief is vastgelopen en de uitdaging kwijt is? Of wil je meer leren over gebruik van natuurlijk en aanwezig licht? Dan help ik je graag weer aan een nieuwe uitdaging! Na afloop van een mentorsessie, workshop of de opleiding ben je heel veel fotografie tips rijker! Mocht je nog op de automatische stand fotograferen? Na het volgen van één van mijn workshops is dat verleden tijd en kun je volledig Manueel fotograferen!

Wil je graag meedoen met een workshop maar is dit in groepsverband geen optie voor jou? Dan kun je ook kiezen voor een individuele online mentorsessie. 1 op 1 leren vanuit je eigen luie stoel.
Meer informatie over de mentoring kun je vinden door deze link te volgen.

“Learn the rules as a professional so you can break them like an artist!” Dat is mijn uitgangspunt. Foto’s maken met een enorme passie en jouw unieke kijk en visie daarop letterlijk in beeld brengen, is mijn doel! En daar gaan we volop mee aan de slag.

Voor alle fotografie cursussen nodig ik je graag uit op mijn educatie website.