Over mij

Zelfportret van natuurlijk licht fotograaf en coach willie kers uit apeldoorn

Welkom in mijn wondere wereld van fotografie!

Als trotse moeder van 4 prachtige kids en vrouw van mijn beste vriend, deel ik mijn creativiteit graag met hen. Zij zijn mijn muzen en inspiratie! Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, onze kat en honden. Ons huishouden is heerlijk chaotisch en geen dag is hetzelfde. Lekker lang tafelen, lezen, muziek maken en taarten bakken zijn naast fotograferen mijn favoriete bezigheden. Daarnaast ben ik dol op reizen! Maar ja, wie is dat nu niet? Want de wereld is zo mooi en er is zoveel te zien. 

Mijn grote passie is kunst! En dan met name de schilderkunst! Vooral het Impressionisme en Barok heeft mijn hart compleet gestolen! Als klein meisje kon ik al uren verdwalen in boeken over onze meesterschilders en hun kunstwerken in musea bewonderen. De kast in onze woonkamer puilt dan ook uit met boeken van de “Oude Meesters”. De schilderkunst – en dan met name de “drijfveer” erachter én natuurlijk het onnavolgbare licht- en kleurgebruik – is dan ook de grootste inspiratiebron voor mijn fotografie! William Turner”, “Isaäc Israëls” en “Vincent van Gogh”  zijn mijn grote voorbeelden. En uiteraard ook “Rembrandt van Rhijn” en “Johannes Vermeer”.  Zij maken mijn obsessie voor het magische licht en prachtige kleuren van onze wondere wereld nog groter! Schilderen kan ik niet. Maar het licht observeren en vastleggen hoe ik de wereld zie door de zoeker van mijn camera, dat is waar mijn hart ligt. Daar wordt mijn chaotische en creatieve hoofd rustig van. 

Geluk vind ik in de eenvoudige dingen in het leven. De geur van vers gebakken brood, pas gemaaid gras of een verse bos bloemen op tafel. Het luisteren naar muziek of het lezen van een goed boek is iets wat mij enorm kan inspireren. Maar intens gelukkig word ik van een magische  zonsondergang en licht! Prachtig licht om mooie foto’s te maken. Uit deze eenvoudige dingen is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Het leven vastleggen zoals ik het zie en voel! Deze passie deel ik als fotograaf, docent & coach graag en vol overgave met jou! Samen ontdekken, creëren, leren & inspireren! Dát is waar ik enorm blij en gelukkig van word! Want er is nog zoveel moois te zien, te ontdekken en te leren… Het is toch veel leuker om samen op een fotografisch avontuur te gaan in plaats van alleen?

“De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en de camera mijn kwast!”

Liefs,

Signature of Willie Kers Photographer

 

WorkshopsCoaching


Willie Kers is a member of the Dutch Photography association for professional photographers DUPHO