A bit about me

black and white portrait of natural light photographer fotograaf Willie KersWelkom in mijn wondere wereld van portretfotografie en mijn obsessie voor licht!

Als trotse moeder van 4 prachtige kids en vrouw van mijn beste vriend, deel ik mijn creativiteit graag met hen. Zij zijn mijn muse en inspiratie! Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, onze katten en honden. Ons huishouden is heerlijk chaotisch en geen dag is hetzelfde.

Lekker lang tafelen, muziek maken en taarten bakken zijn, naast fotograferen, mijn favoriete bezigheden. Daarnaast ben ik dol op reizen! De wereld is zo mooi en er is zoveel te zien. Social Media en telefoneren zijn niet mijn favoriete hobby’s. Shoppen doe ik het liefst online. Tenzij het in een kringloopwinkel is of ik mijzelf in een camerawinkel mag uitleven!
En ik ben dol op kunst! En dan met name de schilderkunst! Vooral het impressionisme heeft mijn hart compleet gestolen! Ik kan uren verdwalen in boeken over onze meesterschilders of hun werk in musea bewonderen. De schilderkunst is dan ook de grootste inspiratiebron voor mijn fotografie! En mede hierdoor heb ik naast digitale fotografie ook een een enorme voorliefde voor de analoge fotografie.

Gelukkig word ik van de eenvoudige dingen in het leven. De geur van vers gebakken brood, pas gemaaid gras, en verse bos bloemen op tafel, muziek maken én luisteren naar jazz op “ouderwets” vinyl. Ook het lezen van een goed boek is iets wat mij enorm kan inspireren. Maar intens gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en licht! Prachtig licht om mooie foto’s te maken.

Uit deze eenvoudige dingen is mijn liefde voor portretfotografie en reisfotografie ontstaan. Het leven vastleggen zoals ik het zie…
De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en de camera mijn kwast.

Deze passie deel ik graag en vol overgave met andere fotografen door middel van het geven van workshops portretfotografie, lezingen en een opleiding fotograferen met natuurlijk daglicht. Samen ontdekken, creëren, leren & inspireren! Dát is waar ik blij en gelukkig van word!

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt voor het volgen van een fotografie workshop of training? Of ben je geïnteresseerd in de uitdagende fotografieopleiding? Dan ben je van harte welkom op mijn fotografie-educatie website www.williekers.com. Ook op mijn blog zijn veel fotografietips en inspiratie te vinden.

Wil je graag 1 op 1 met mij brainstormen over jouw fotografische mogelijkheden of vragen,  neem dan even een kijkje bij de “mentor sessies” voor de mogelijkheden. 

Mocht je andere vragen hebben, dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

Veel liefs,
Signature of Willie Kers Photographer

 

 

“De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en de camera mijn kwast!”

– Willie Kers –

 

Canon sunset portrait of a childhood girl sunbathing in the open field with a pink sky by Willie Kers

 

Lsi Pro member and one of the 50 most inspiring photographers in the world

"Click

portretfoto

Click Pro Member Badge