A bit about me

profielfoto van Willie Kers - portretfotografie en workshops uit ApeldoornWelkom in mijn wondere wereld van portretfotografie, reis- en straatfotografie.

Als trotse moeder van 4 prachtige kids en vrouw van mijn beste vriend, deel ik mijn creativiteit graag met hen. Zij zijn mijn muse en inspiratie! Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, onze katten en honden. Ons huishouden is heerlijk chaotisch en geen dag is hetzelfde.

Lekker lang tafelen, muziek maken en taarten bakken zijn, naast fotograferen, mijn favoriete bezigheden. Daarnaast ben ik dol op reizen! De wereld is zo mooi en er is zoveel te zien. Telefoneren en achter de computer zitten, zijn niet mijn favoriete hobby’s. Shoppen doe ik het liefst online. Tenzij het in een kringloopwinkel is of ik mijzelf in een camerawinkel mag uitleven! Ik ben dol op vintage spullen en meubels uit de jaren ’60 en ’70. Ons huis is dan ook een beetje een vintage museum, compleet met een Jukebox. Net als de lenzen voor mijn (analoge) camera’s. De meeste komen uit de vorige eeuw.

Gelukkig word ik van de eenvoudige dingen in het leven. De geur van vers gebakken brood, pas gemaaid gras, muziek maken en het beluisteren van soul & jazz muziek op uiteraard vinyl.  En het lezen van de boeken van Roald Dahl en Harry Potter. Intens gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en licht! Prachtig licht om mooie foto’s te maken.

Uit deze eenvoudige dingen is mijn liefde voor portretfotografie en reisfotografie ontstaan. Het leven vastleggen zoals ik het zie… Life as we live it! Deze passie deel ik graag en vol overgave met andere fotografen door middel van het geven van fotografie-workshops & lezingen.  Samen ontdekken, creëren, leren & inspireren! Dát is waar ik blij en gelukkig van word!

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt voor het volgen van een fotografie workshop of training? Of ben je geïnteresseerd in de uitdagende fotografieopleiding die ik aanbied? Dan ben je van harte welkom op mijn fotografie-educatie website www.williekers.com. Ook op mijn blog zijn veel fotografietips en inspiratie te vinden.

Wil je graag een individuele online mentor sessie, toegespitst op jou en jouw specifieke vragen, neem dan even een kijkje bij de “mentor sessies” voor de mogelijkheden. 

Mocht je vragen hebben, dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

Veel liefs, Willie Kers

 

Lsi Pro member and one of the 50 most inspiring photographers in the world

"Click

portretfoto

Click Pro Member Badge