Host a Photography workshop by Willie Kers

Canon fine art fall portrait of two little girls doing the laundry in an autumn forest just like in the old days by Willie Kers

 

Lijkt het je wat als ik bij jou op locatie een fotografie workshop kom geven?

Mijn kennis en passie over fotografie deel ik niet alleen met cursisten in Apeldoorn. Regelmatig ben ik buiten mijn woonplaats te vinden om daar op verzoek fotografie workshops of lezingen te geven. Zowel in het binnen- als buitenland. Ken jij andere fotografen met wie je samen een workshop wilt volgen? En/of ben je als gastheer of gastvrouw geïnteresseerd in het organiseren van een fotografie workshop waarin ik mijn kennis deel? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.
Z.s.m. na het invullen zal ik contact met je opnemen om het e.e.a. door te nemen.

De deelname voor jou als “host” van de workshop is altijd gratis. 

Are you interested in hosting a photography workshop?

I love to share my knowledge and passion for photography with photographers around the globe. I regularly travel to different countries to give workshops or readings related to photography. If you are interested in hosting a workshop in which I share my knowledge of photography with you and other photographers, please fill in the form below.

Your participation as host/hostess will always be free of charge:)

Yes! I’m interested in hosting a workshop![recaptcha]