Gratis fotografie tips

Gratis fotografietips over Photoshop, Lightroom en natuurlijk licht fotografie door Willie Kers Photography

 

Op deze pagina kun je een aantal handige en gratis fotografie tips vinden. Video tutorials over nabewerken met Photoshop & Lightroom, of gratis fotografie tips & trucs over fotograferen met natuurlijk daglicht. Eenvoudige en handzame tips en videoclips waar je ook echt wat mee kunt! En alles in Peppie & Kokkietaal. Dus voor iedereen te begrijpen. De onderstaande video tutorials zijn in het Engels. Maar doordat je direct mee kunt kijken wat er gebeurt tijdens de nabewerking, is het simpel te volgen.

Wil je meer tutorials bekijken over nabewerken? Abonneer je dan op mijn YouTube Kanaal waar je nog meer video tutorials kunt vinden. Of neem een kijkje op mijn Blog. Hierin vind je naast fotografie tips, ook reviews over lenzen, camera’s enz..

Mocht je interesse hebben in een Online workshop over nabewerken, neem dan even een kijkje op de site van Willie Kers Photography Academy. Hierin vind je een actueel aanbod over de verschillende workshops fotograferen met natuurlijk licht, nabewerken & de opleiding tot natuurlijk daglicht fotograaf.

Om de videotutorials groter te kunnen bekijken, kun je klikken op de video om deze in YouTube te openen. Zorg ervoor dat je de HD-kwaliteit functie geselecteerd hebt in de videoclip. Zo kun je de tutorial in hoge resolutie bekijken.

Deze pagina wordt van tijd tot tijd aangevuld met andere nuttige en gratis fotografie tips.

 

5 handige tips om beter te leren fotograferen

Canon color image of a mother and daughter in princes dress in autumn by Willie Kers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How to create gorgeous fall images in Photoshop (Herfstkleuren toevoegen in Photoshop)

 

3 easy ways to create a matte effect in Photoshop (Drie manieren om een mat effect te maken in Photoshop)

 

Hoe voorkom je bewegingsonscherpte tijdens het fotograferen (Klik op de foto om naar de tutorial te gaan)

Gratis fotografie tips door Willie Kers Photography