Fotografie mentor en coach – Professioneel en Online

Fotografie mentor sessie

portrait of a girl in a red dress standing on the rocks of a mountain at Mallorca beach by Willie Kers

“Stel je eens voor dat je stopt met luisteren naar wat anderen van je fotografie vinden. Wat zij denken, doen of zeggen.
En stel je eens voor wat er zou gebeuren als je begint met luisteren naar wat jij wilt! Naar jouw stem en dit in daden om gaat zetten!
Stel je eens voor wat voor moois er dan zou gaan gebeuren?
Want die stem, die stem diep van binnen, is de stem die er het meest toe doet! Jouw stem, jouw droom en jouw passie!
Want er is niemand die zoveel om jouw foto’s en werk geeft als dat jij doet!”

Loop je zakelijk, technisch of creatief vast in je fotografie? Weet je wat je fotografisch of zakelijk zou willen maar het lukt je niet? Of je weet niet waar je moet starten? Weet je überhaupt niet meer door alles wat je om je heen ziet of hoort wat jouw stijl is? Of wie jij bent als fotograaf? Misschien weet je het al wel maar loop je tegen problemen aan in je nabewerking? Heb je hulp nodig op het gebied van marketing? Of wil je een frisse kijk op je portfolio en website? Wil je meer opdrachten binnenhalen? Maar wil- of kun je niet in groepsverband een workshop volgen of de juiste workshop vinden? Dan is een persoonlijke coaching misschien wel wat voor jou. Want jij bepaalt waar je het over wilt hebben. Alles draait tijdens de sessie(s) namelijk om jou!

Fotograaf zijn is soms best een eenzaam beroep. En als jouw persoonlijke fotografie mentor help ik je graag om het wat minder eenzaam te maken. Want soms heb je iemand nodig die je nét dat duwtje in je rug geeft en je de juiste richting op wijst. Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Iemand uit hetzelfde vakgebied die ook écht snapt waar je fotografisch of zakelijk tegenaan loopt. Iemand die je hierbij ook een helpende hand kan geven om dit op te gaan lossen.
Misschien heb je als moeder van een gezin hulp nodig bij de planning van je werkzaamheden als fotograaf. Zodat je zonder schuldgevoel kan fotograferen of nabewerken en toch de tijd overhoudt om vol overgaven van je gezin te kunnen genieten. Of wil je van het “please” gedrag naar je klanten toe af? Of zit je met je te tobben met welke prijzen je kunt vragen, of misschien durf je dit niet eens te vragen?

Als fotografie mentor en coach help ik je graag weer de goede richting op. Je krijgt eerlijke en oprechte opbouwende feedback op je foto’s, branding of website. Handzame tips voor time-management binnen je toch al zo drukke (gezins)leven. Adviezen en tips waar je ook echt iets mee kunt! Uitdagende opdrachten om weer in een creatieve flow te komen en structuur in je workflow, tijd en bedrijf te krijgen. Je krijgt weer zin om passievol te fotograferen. Samen gaan we  op avontuur om het beste in jou naar boven te halen! Want jij bent uniek! Net als je foto’s. En die authenticiteit gaan we met heel veel passie tot leven laten komen!

fotografie mentor sessie

De mentor / coachingsessies

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften kun je kiezen uit twee types mentoring/coaching:  Een eenmalige online coaching via Skype of een persoonlijk coachingstraject van 3 sessies.

* Optie 1:

ONLINE MENTOR/COACHING ( 1 uur via Skype)

 • Een intensief Skype uur.
  Vanuit jouw luie stoel, achter je bureau of in de trein? Waar het jou maar uitkomt want de mentorsessies zijn online!
  Tijdens dit uur bespreken we zoveel mogelijk waar jij tegenaan loopt of adviezen voor nodig hebt. Dit kan van alles zijn, zowel technisch als creatief. Nabewerking- of de vervelende zakelijke kant.
  Jij bepaalt het want het is jouw uur! En je zal verstelt staan hoeveel je kunt leren tijdens dit uur!
 • We doen niet aan “sugar coating” je krijg eerlijk en oprecht opbouwend kritiek en advies!
 • Inclusief Ebook – The beauty of Every day light – boordevol fotografietips & opdrachten en inspiratie.
 • Kosten: 135 euro ex. btw.

 Klik hier om direct een ONLINE mentor sessie te reserveren.

fotografie mentor sessie*Optie 2:

INDIVIDUELE COACHING (dagdeel bij mij in Apeldoorn)

 • Een op maat gemaakte mentorsessie van 4 uren die is aangepast aan jouw wensen en fotografische behoeftes.
  Dit kan variëren van fotograferen met daglicht buiten op locatie t/m fotograferen in de studio met daglicht of daglichtlampen.
  Of de technische kant van fotografie, het vinden van je visie of het opzetten van je bedrijf.
  Misschien heb je meer behoefte aan uitleg over de werking van Photoshop en Lightroom of een combinatie van dit alles.
 • Je krijgt duidelijke handvatten. Je gaat dingen leren waar je ook echt iets mee kunt!
 • Onbeperkt toegang tot het Photorials forum
 • Inclusief fotografiewerkboek boordevol fotografietips & opdrachten en inspiratie.
 • Kosten: 475 euro ex. btw

Klik hier om direct een persoonlijke coaching te reserveren (1 individuele sessie).

fotografie mentor sessie

* Optie 3:

COACHING TRAJECT (3 persoonlijke sessies van 3 uren bij mij in Apeldoorn)

 • Een op maat gemaakte mentortraject wat is aangepast aan jouw wensen en fotografische behoeftes.
 • 3 sessies van 3 uur. Een persoonlijke 1 op 1 coaching van 3 in mijn fotostudio in Apeldoorn. In totaal dus 9 uur! De 3 lesmomenten kunnen we verdelen over 3 maanden of een half jaar.
  Tijdens deze sessies bespreken we wat jouw vragen en knelpunten zijn en brengen we zoveel mogelijk in kaart waar me mee aan de slag kunnen. En uiteraard gaan we er ook daadwerkelijk intensief mee aan de slag! We gaan woorden omzetten in daden! En je foto’s naar een hoger niveau tillen. 
  Dit kan van alles zijn. Van het opzetten tot je bedrijf of het nieuw leven hiervan inblazen t/m de technische kant van fotograferen. Of het nu is om te leren fotograferen zoals de oude Meesters, hoe je kunst toepast in je fotografie, Fine Art of nabewerking met Photoshop en Lightroom? Of heb je behoefte aan tips voor een snelle en overzichtelijke workflow, time management, marketing en noem maar op? Misschien wil je een combinatie van alles? Alles kan. Want jij bepaalt wat je wilt leren tijdens het coachingstraject. Het is jouw feestje!
  Tijdens de sessies krijg je opdrachten mee om je doelen om te zetten in daden en/of het geleerde in praktijk te brengen.
  Bij de vervolgsessies bespreken we je persoonlijke voortgang en gaan we uiteraard ook weer praktijkgericht aan de slag. Daarnaast krijg je weer een opdracht mee voor de volgende sessie.
 • Compleet portfolio-, branding- en website review.
 • We doen niet aan “sugar coating”.
  Je krijgt oprechte adviezen waar je ook écht iets mee kunt! Straight, eerlijk en “recht voor zijn raap!”
 • Inclusief Ebook – The beauty of Every day light – boordevol fotografietips & opdrachten en inspiratie.
 • Exclusief toegang tot heel veel Lightroom & Photoshop tutorials
 • Kosten: 895 euro ex. btw (1082,95 euro inclusief)

Klik hier om direct een INDIVIDUEEL COACHINGSTRAJECT te reserveren (3 sessies).

(Wil je het mentortraject liever in  2 maandelijkse termijnen te voldoen? Dat kan. Hiervoor kun je contact opnemen) 

fotografie mentor sessie

HOE EN WAT?

Wanneer vindt de fotografie mentor sessie plaats? :

 • Na reservering van je mentor sessie krijg je een email met voorstellen voor tijden en data. Hierop kun je jouw voorkeur aangeven.
 • De mentorsessies (online en offline) vinden plaats van maandag t/m donderdag.
 • Heb je gekozen voor een coachingstraject van 3 sessies, dan krijg je tijdens onze eerste afspraak direct online toegang tot heel veel Lightroom & Photoshop tutorials. Daarnaast ontvang je direct na je (1e) betaling het prachtige, bijna 100 pagina’s tellende Ebook “the beauty of every day light”. Een Ebook bomvol tips, trucs en inspiratie voor fotograferen met natuurlijk licht onder alle omstandigheden.

Wat heb ik nodig voor de fotografie online mentor sessie? :

 • Voor de online mentor sessie is het enige wat je nodig hebt een Computer of Laptop of iPad met daarop Skype geïnstalleerd.
  Via Skype kan ik je namelijk precies laten zien wat er op mijn beeldscherm gebeurd. Ik kan je dus ook heel veel adviezen, tips & trucs geven over nabewerken in Photoshop en Lightroom!
  Wel adviseer ik je om een rustig moment en plek uit te kiezen voor de fotografie mentor sessie. Want het wordt een intensief uur. En dat uur kunnen we maar beter goed benutten!
 • Tip: Schrijf van tevoren alvast je vragen op. Zo weten we zeker dat je aan het eind van de mentor sessie niets vergeten bent.

Wil je liever toch in groepsverband een inspirerende fotografie workshop volgen?
Of ben je op zoek naar meer nog meer verdieping in de vorm van een fotografie opleiding of masterclass? 

Klik dan snel HIER om te kijken naar de andere trainingen die ik aanbied.