Fotografie mentor en coach – Professioneel en Online

Fotografie mentor sessie

portrait of a girl in a red dress standing on the rocks of a mountain at Mallorca beach by Willie Kers

 

Loop je technisch of creatief vast in je fotografie? Of loop je tegen problemen aan in je nabewerking? Heb je hulp nodig op het gebied van marketing of wil je een frisse kijk op je portfolio en website? Maar wil- of kun je niet in groepsverband een workshop volgen of de juiste workshop vinden? Dan is een persoonlijke fotografie mentor sessie iets voor jou. Want jij bepaalt waar je het over wilt hebben. Alles draait tijdens de sessie namelijk om jou!

Fotograaf zijn is soms best een eenzaam beroep. En als jouw persoonlijke fotografie mentor je graag om het wat minder eenzaam te maken. Want soms heb je iemand nodig die je nét dat duwtje in je rug geeft.
Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Iemand uit hetzelfde vakgebied die ook écht snapt waar je fotografisch of zakelijk tegenaan loopt. Iemand die je hierbij ook een helpende hand kan geven om dit op te gaan lossen.
Misschien heb je als moeder van een gezin hulp nodig bij de planning van je werkzaamheden als fotograaf. Zodat je zonder schuldgevoel kan fotograferen of nabewerken en toch de tijd overhoudt om vol overgaven van je gezin te kunnen genieten. Of wil je van het “please” gedrag naar je klanten toe af?

Als fotografie mentor help ik je graag weer de goede richting op. Je krijgt eerlijke en oprechte opbouwende feedback op je foto’s, branding of website. Handzame tips voor time-management binnen je toch al zo drukke (gezins)leven. Adviezen en tips waar je ook echt iets mee kunt! Uitdagende opdrachten om weer in een creatieve flow te komen. Je krijgt weer zin om passievol te fotograferen. Samen gaan we online op avontuur om het beste in jou naar boven te halen! Want jij bent uniek! Net als je foto’s. En die authenticiteit gaan we met heel veel passie tot leven laten komen!

Fotografie mentor en coaching creatieve quote by willie kers over Gail Devers

 

De mentor sessies

(To view in English, please click here)

 

Wat houdt een fotografie mentor sessie in? :

 • Een intensief Skype uur.
  Tijdens dit uur bespreken we zoveel mogelijk waar jij tegenaan loopt of adviezen voor nodig hebt. Dit kan van alles zijn, zowel technisch als creatief. Nabewerking- of de vervelende zakelijke kant.
  Jij bepaalt het want het is jouw uur! En je zal verstelt staan hoeveel je kunt leren tijdens dit uur!
 • Pre-Assigment. *
  Voorafgaand aan de mentor sessie krijg je een intensieve opdracht per mail toegestuurd die je van tevoren kunt maken.
  * In plaats van de pre-assignment kun je ook kiezen voor 10 minuten extra tijdens je follow-up! Deze 2e online sessie wordt hierdoor 30 minuten.
 • Indien nodig, krijg je tijdens de mentor sessie een extra, op jouw toegespitste opdracht.
 • Een follow up van 20 minuten.
  Deze vindt ong. 4 weken na je mentor sessie plaats.
  Tijdens deze follow up bespreken we je eventuele opdracht en knelpunten.

Waar wordt de fotografie mentor sessie gehouden? :

 • De sessie vindt plaats vanuit jouw luie stoel, achter je bureau of in de trein? Waar het jou maar uitkomt want de mentor sessies zijn online!

Wanneer vindt de fotografie mentor sessie plaats? :

 • Na reservering van je mentor sessie krijg je een mailtje met voorstellen voor tijden en data. Hierop kun je uiteraard jouw voorkeur aangeven.
  In deze mail vind je ook je opdracht die je voorafgaand aan onze fotografie mentor sessie kunt maken. Zodra je deze af hebt, kun je deze weer naar mij mailen.
  De sessies kunnen plaatsvinden van maandag t/m donderdag tussen 10 en 15 uur.

Wat heb ik nodig voor de fotografie mentor sessie? :

 • Het enige wat je nodig hebt is een Computer of Laptop met daarop Skype geïnstalleerd.
  Via Skype kan ik je namelijk precies laten zien wat er op mijn beeldscherm gebeurd. Ik kan je dus ook heel veel adviezen, tips & trucs geven over nabewerken in Photoshop en Lightroom!
  Wel adviseer ik je om een rustig moment en plek uit te kiezen voor de fotografie mentor sessie. Want het wordt een intensief uur. En dat uur kunnen we maar beter goed benutten!
 • Tip: Schrijf van tevoren alvast je vragen op. Zo weten we zeker dat je aan het eind van de mentor sessie niets vergeten bent.

Wat zijn de kosten voor een fotografie mentor sessie? :

 • De kosten voor een online mentor sessie bedragen 175 euro ex. btw (211,75 euro inclusief btw).

De fotografie mentor sessie is inclusief:

 • pre-assigment of 10 minuten extra tijdens je follow-up sessie.
 • intensief uur online mentor sessie
 • extra individuele opdracht
 • online follow up (20 minuten)

Wil je graag een individueel en online mentor traject van 3 of 6 maanden? Of heb je een andere termijn in gedachten? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik HIER om direct jouw persoonlijke mentor sessie te reserveren.

x100s image of windmills by willie kers

Wil je liever toch in groepsverband een inspirerende fotografie workshop of zelfs een uitdagende opleiding fotografie volgen?
Klik dan snel hier om te kijken naar de andere trainingen die ik aanbied.